Cotlet fraged de porc cu cartofi

de ela in Porc, 15 Dec 2010 | 10992 vizualizari

 

rapid si bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 punga porc fraged cu legume de la maggi,
  • 2 linguri condimente cartofi,
  • 1 kg cartofi,
  • 600 gr cotlet de porc, 
  • 100ml apa, 1
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged de porc cu cartofi:

Se curata cartofii si se taie bucati ca pt piure.Carnea se taie felii.Ceapa se curata.

Se pun in punga cartofii,carnea si ceapa si deasupra lor se toarna condimentele de carne si de cartofi,apoi apa.Se leaga punga si se agita bine pentru a se imprastia condimentele peste toata compozitia.

Se da la cuptor 60minute,la foc potrivit.

Se serveste cu salata sau castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (58)

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:23

ela 1

15.12.2017, 21:50

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

ela 1

15.12.2017, 21:51

Hei nu mai gatesc nici cu plicuri nici fara😂am angajat o mama la bucatarie,vine cu mancarea in plasa😂😂😂

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor