"Ziua cand imi rasfat nevasta"
O rețetă numai bună când ai bucăți de carne rămase de la alte măncăruri...pui un sos, faci o garnitură și gata masa :D !
Pentru început, am tăiat bucățile de carne rămasă în cuburi potrivite.
Într-o tigaie adăncă, am încins uleiul și am pus bucățelele de carne. Am mai rumenit-o un pic căt să prindă din nou culoare.
Cât timp sfărâia tigaia, am tocat mărunt usturoiul și l-am amestecat cu sosul de roșii.
Când furculița a pătruns ușor în carne, am adăugat sosul și am mai lăsat la fiert vreo 10 minute.
Potrivim gustul de sare și piper (de regulă, eu nu mai adaug nimic, sosul folosit de mine având destul de multe condimente la bază plus verdețuri).
Servim alături de garnitura dorită (cartofi fierți sau prăjiți, pireuri, orez, paste) și salate / murături.