Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2014 | 11366 vizualizari

 

Am trecut la fripturisioane...aia de miel pentru mine si porcusorul pentru baietii mei...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 3 cefe marinate-asa le-am cumparat
  • condimente Kotani pentru carne de porc
  • usturoi verde
  • un pahar vin rosu
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata:

Crestam cotletul pana la os,ungem cu ulei si imbracam in condimente.Intre crestaturi punem ceafa marinata si usturoiul taiat maurunt,turnam un pahar cu vin rosu,acoperim vasul de yena cu folie alimentara si lasam cca 15 ore.apoi introducem vasul in cuptor si alsam la foc mic cca 2 ore,din cand in cand mai luam din zeama lasata si stropim pe toate partile.Se poate servi atat rece cat si calda,cu orice garnitura sau cu o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc impanat cu ceafa marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa porc dulce-acrisoara