Am aburit-o si in seara asta, a fost lins-prelins cu gura-n jos....:))))))))
Pentru ca am avut cotlet gata condimentat nu mi-am batut capul cu cotletul. Am pisat boabele de piper, n-am mojar, asa ca am pisat piperul pe fundul de lemn. Am pus tigaia wok pe foc, am adaugat uleiul, il lasam sa se incinga, apoi asezam bucatile de cotlet si le prajim cca 4 min pe fiecare parte ( daca e mai grosut cotletul il crestam cu un cutit ascutit ). Dupa ce am rumenit cotletul adaugam vinul si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min. Separat am pus intr-un castron smantana si o diluam cu lapte( smantana pe care o folosesc este foarte groas, se poate intinde pe paine), adaugam piperul pisat si sare dupa gust. Dupa ce a fiert cca 20 min, ridicam capacul si lasam sa mai scada lichidul. Scoatem cotletele, adaugam smantana si lasam sa fiarba cca 5-6 min, punem cotletul peste sos si mai lasam cca 3 min. Apoi servim cu piure si salata de varza. Sa aveti pofta, ca noi am avut....