Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker

de Bya Ralu in Porc, 14 Iul 2016 | 6050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cotlet de porc
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • 1/2 leg cu marar
  • vegeta/piper
  • apa
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker:

Bucatile de carne se condimenteaza,se pun pe rand la prajit in multicooker, se seteaza la functia Fry, se pune ulei de masline si rumenim usor pe rand bucatile de carne (atentie sa nu le ardeti).

Se pun bucatiile rumenite in Multicooker, punem apa cat sa acopere si ceapa tocata marunt,setam functia Boil pentru 40 minute.

Daca scade apa se mai adauga putin.

Intr-un castron amestecam mustarul cu ketchup si marar tocat marunt.

Il subtiem cu putina apa si turnam in vas peste carne.

Se mai lasa 5-10 minute dupa care se poate servii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de mustar si ketchup la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stir-fry picant de porc cu susan și mandarine