Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion

de Bya Ralu in Porc, 25 Noi 2012 | 4741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cotlet de porc
  • 2-3 linguri de sos ragu(pentru paste)
  • 2-3 linguri bulion
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1/2 ceapa alba
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion:

Bucatiile de carne se asezoneaza cu sare si piper si se pun la prajit in ulei de masline,adaugam si ceapa taiata feliute subtiri.Se prajeste carnea pe ambele parti,se adauga si usturoiul taiat feliute subtiri.Punem vinul rosu,sosul ragu si bulionul.Se mai adauga sare si piper dupa gust si se lasa cu capac 20 minute,cand scade sosul se poate servii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ragu,usturoi si bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carne de porc