Cotlet de porc cu ceapa si mustar

de -Licurici- in Porc, 13 Dec 2017 | 3516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • mustar cu portocale Deluxe de la Lidl
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si mustar:

Carnea se spala, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se unge cu mustar.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul topit, apoi se adauga bucatile de carne si se lasa 5-6 min pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]