Cotlet de porc cu cascaval

de MotanLaOale in Porc, 8 Apr 2016 | 15275 vizualizari

 

Am vazut undeva si mi-a ramas pe retina si am zis sa-l fac ca nu are de ce sa nu fie bun. A iesit foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc fara os
  • 200g cascaval Delaco ras
  • 1 lingura smantana
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cascaval:

Cotletele de porc se fasoneaza, se spala si se usuca cu un prosop absorbant.

Se presara cu boia, sare, piper pe ambele parti.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins, 5 minute pe fiecare parte.

Cand sunt facute se scot pe o farfurie si se lasa putin la racit.

Cascavalul ras se amesteca cu smantana bine, bine.

Se pun cotletele prajite intr-o tava unsa cu ulei si se pune deasupra fiecaruia cascaval amestecat cu smantana.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, pana se rumeneste cascavalul putin.

Cascavalul care se scurge de pe cotlete in tava este un deliciu.

Se scot din tava si se mananca cu orice garnitura si salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]