Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 10785 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 4-6 bucati cotlet de porc
  • 1 kg cartofi
  • 200 g sunculita taraneasca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe mici
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite condimente pentru porc
  • ½ lingurita maghiran
  • ½ lingurita busuioc
  • Patrunjel verde tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi taranesti:

Cotletele se bat usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condimentele de porc, sare si piper, maghiran si se dau la rece pentru o ora. Apoi se pun pe gratar si se rumenesc bine si pe o parte si pe cealalta. Se pun intr-un castron bucatile de cotlet si se acopera sa stea calde.
Cartofii se curata, se taie cubulete potrivite si se fierb in apa cu sare. Se taie sunculita in bucatele mici si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste cu sunculita. Cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa si sunculita, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 5 minute. Se presara busuioc si patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:12

carmenvlad 1

30.03.2011, 05:56

Va multumesc mult pentru comentarii. Cam multe calorii este adevarat dar vreau sa ma bucur de o mancare buna. Daca totul este cu masura, se poate.

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschiulet de porc