Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 4 Feb 2012 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cotlet cu os (5 bucati)
  • boia dulce
  • nucsoara
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • ulei de masline
  • 2 cepe
  •  2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita fructoza
  • cartofi
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti:

Am amestecat condimentele si le-am presarat peste cotletele de porc. Intentionam sa fac cotletele la cuptor, dar in criza de timp am decis sa le prajesc in foarte putin ulei de masline. Am rumenit pe am parti carnea, apoi am asezat-o pe farfurii.

Cepele le-am curatat si le-am taiat destul de grosier. Am pus ceapa sa se prajeasca in putin ulei de masline si am supravegheat sa nu se arda. In momentul cand a inceput sa se coloreze putin, am adaugat foarte putina apa si am amestecat din timp in timp. Cand a scazut apa am adaugat 2 linguri de otet balsamic si am lasat pe foc pana s-a evaporat lichidul. La sfarsit am adaugat fructoza si am amestecat pana cand aceasta s-a caramelizat. Am pus cate putina ceapa caramelizata pe fiecare bucata de cotlet. Cartofii i-am spalat bine si i-am copt in coaja la 250 de grade Celsius. Cand au fost copti, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si am pus cate putin unt pe fiecare cartof.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dentistutza 1

05.02.2012, 12:55

o bunatate!!!

mihaelar63 1

08.02.2012, 22:24

Delicios , am sa incerc si eu ceapa caramelizata

horia 1

11.02.2012, 13:25

arata superb!felicitari!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci şi carne