Cosulete de foietaj cu salata

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 18955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g foietaj
  • 2 conserve ciuperci
  • 1 ou
  • 1 lingura lapte
  • 2 catei usturoi
  • maioneza
  • sare, piper
  • mac
  • patrunjel verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de foietaj cu salata:

-Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic.
-Separam albusul de galbenus, iar galbenusul il amestecam cu 1 lingura de lapte.
-Batem albusul cu furculita usor, pana se desprinde si ungem marginile formelor rotunde, fara gaura in mijloc. Pe fiecare forma, suprapunem cate o forma cu gaura, ungem cu galbenus+lapte, presaram putin mac si bagam la cuptorul preincalzit la 180C.
-Din cand in cand deschidem usa la cuptor si cu o furculita intepam in mijlocul fiecarui cosulet, ca sa nu se umfle prea tare in mijloc.
-Lasam sa se rumeneasca frumos apoi scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca.

-Intre timp preparam salata de ciuperci, apoi umplem fiecare cosulet.
-Ornam cu putin piper si cate o frunzulita de patrunjel verde.
-E minunat atat la gust cat si la aspect!

TIPS-URI

1

Se pot umple cu ce salata doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de foietaj cu salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc