Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2014 | 3646 vizualizari

 

Din categoria ce sa mai mancam...inventam.....ca de aia umbla neuronul prin cap...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 530 g ceafa porc
  • 100 g mozzarella
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 5 rosii chery
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella:

Aluatul il lasam la dezghetat apoi il impartim in 12 parti egale ,fiecare bucatica o crestam pe margini si o asezam in forme de silicon,eu am pus intai cate o ....am lapsus...hartiute din alea frumoase.....habar n-am cum le zice.....Dupa ce am asezat in forme pregatim umplutura.

Taiem ceafa de porc cubulete mici pe care le punem in tuci in ulei incins pana se calesc bine,apoi adaugam ardeiul si usturoiul taiate marunt,adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie ardeiul. Rasturnam aceasta compozitie intr-un castron,adaugam mozzarella taiata cubulete,rosiile maruntite si ouale,omogenizam si umplem cosuletele .dam tava la cuptorul preincalzit cca 35-40 min la foc moderat (aici depinde de cuptorul fiecaruia ).

Se servesc cu ketchup atat calde cat si reci.....

TIPS-URI

1

sub tava bagata la cuptor am pus o cratita cu apa sa nu se arda pe fund cosuletele

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu ceafa de porc si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute