Cosulete cu branza, sunca si masline

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 6592 vizualizari

 

Merg asa de bine caldute, alaturi de un iaurt. Ce mai, ar fi fost bune pentru maine, "pachetelul vesel" pentru servici sau scoala, dar na ..... nu o sa mai am ce pune!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie crema telemea 175 g
  • 1 cutie branza Fagaras 175 g
  • 3 felii muschi file
  • 5-6 masline negre
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • aluat foetaj
  • ou pt uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza, sunca si masline:

Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt.

Se intinde aluatul de foetaj si se taie patratele, astfel incat sa se poata imbraca formele de briose. Se ia fiecare patratel si se aseaza in formele de briose, unse cu unt, cu grija sa nu se rupa, apoi se umple cu branza. Se unge cu oul batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt cca 15-20 minute, pana se inrosesc usor deasupra. Se servesc de preferat caldute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Crema de telemea fiind sarata nu am mai adaugat sare deloc in compozitie.

2

Cine prefera poate adauga putin marar in crema de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza, sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline