Cosulete cu branza, sunca si masline

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 6535 vizualizari

 

Merg asa de bine caldute, alaturi de un iaurt. Ce mai, ar fi fost bune pentru maine, "pachetelul vesel" pentru servici sau scoala, dar na ..... nu o sa mai am ce pune!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie crema telemea 175 g
  • 1 cutie branza Fagaras 175 g
  • 3 felii muschi file
  • 5-6 masline negre
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • aluat foetaj
  • ou pt uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu branza, sunca si masline:

Int-un bol se amesteca crema de telemea si branza Fagaras. Se taie cubulete muschiul, gogosarul si maslinele feliute. Se amesteca toate impreuna. La final se adauga ceapa taiata marunt.

Se intinde aluatul de foetaj si se taie patratele, astfel incat sa se poata imbraca formele de briose. Se ia fiecare patratel si se aseaza in formele de briose, unse cu unt, cu grija sa nu se rupa, apoi se umple cu branza. Se unge cu oul batut bine.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pt cca 15-20 minute, pana se inrosesc usor deasupra. Se servesc de preferat caldute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Crema de telemea fiind sarata nu am mai adaugat sare deloc in compozitie.

2

Cine prefera poate adauga putin marar in crema de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu branza, sunca si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata