Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt

de iry-gabriela in Porc, 23 Mai 2012 | 6944 vizualizari

 

..........nu ma dau in vant dupa carnea de porc dar la cum a fost preparat va spun sincer se topea in gura de bun ce era!

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de coaste de porc.
  • sare ,piper
  • 1l bere,
  • mujdei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt:

Coastel se spala, dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa care se aseaza pe gratar. Din cand in cand se stropesc cu bere si se intorc pe ambele parti pana se patrud foarte bine. Dupa fiecare intoarcere se stropesc cu bere, dupa care se lasa iar pe gratar, apoi se intorc si se stropesc iar pana se se coc foarte bine.   

Atentie trebuie rabdare si nu se lasa sa se prajeasca deodata, ci doar putin cate putin pana se patrunde toata berea.

Se serveste cu mujdei de usturoi si iaurt.

TIPS-URI

1

berea are rol de a fragezi carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc la gratar cu mujdei de usturoi si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

raluxas 1

24.05.2012, 18:55

ti se face pofta numai citind numele reteti... arata demential si deja vreau si eu sa fac!!

iry-gabriela 1

24.05.2012, 23:23

va tuc pe toate

COSTEO 1

22.04.2013, 23:45

Bun tare!ce bine ca are si usturoi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite de porc la tigaie