Costite cu cartofi la cuptor

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 1 Iun 2010 | 13291 vizualizari

 

au fost grozave,merita sa le incercati

 

INGREDIENTE

  • 600 g costita  condimentata
  • 1,5 kg cartofi
  • 5 dinti de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 canita de apa
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 -100 ml vin alb
  • patrunjel verde
  • boia de ardei dulce(picant)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite cu cartofi la cuptor:

Se taie costita bucati .

Cartofii se curata de coaja si se taie in 4

Usturoiul se curata si se piseaza apoi se amesteca cu sare ,pasta de tomate si vin.

Se unge un vas cu unt apoi se pun costitele cate una si cate 2 bucati de cartofi si iar costita si iar cartofi. Ceapa se curata si se taie feliute apoi se pune intre bucatile de costita si cartofi ,dupa care se pune usturoiul cu pasta de tomate si vinul si o canita de apa

Se da la cuptor 1 ora si 15 minute le-am lasat eu la 160 grade

Cad le scoatem din cuptor presaram patrunjel verde si boia de ardei dulce(picant)

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

nadina73 1

04.06.2010, 00:34

ana vino pana ajungi se fac si costitele si pun vinu la rece nu?ce zici ?

giuliana 1

22.10.2010, 18:08

astazi am facut si eu reteta ta foarte buna

nadina73 1

23.10.2010, 02:11

ma bucurl ca va placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]