Costita de porc la cuptor, cu cartofi

de burdulea56 in Mancaruri cu carne, 29 Aug 2010 | 16491 vizualizari

 

La ornarea acestui fel de mancare, am folosit coaja de mar pt a pregati un trandafir.

 

INGREDIENTE

  • 1,200 kg costite proaspete de porc,
  • 2 lingurite piper macinat,
  • 2 lingurite boia,
  • 1 lingurita ienibahar,
  • 3 lingurite vegeta,
  • 1 lingura ulei de palmier,
  • 5 catei usturoi,
  • cateva crengute patrunjel verde.

Pt decor:

  • patrunjel si marar verde,
  • coaja de mar.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc la cuptor, cu cartofi:

Carnea spalata si portionata, se pune in tava de friptura, se condimenteaza, se adauga cateva fire de patrunjel verde, 4 catei de usturoi, 1 pahar de apa(200-250 ml), acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul deja incins timp de 50 minute(la jumatatea timpului intoarcem carnea). Carnea este preparata cand furculita intra cu usurinta. Luam folia si mai lasam carnea la cuptor 10 minute sa se rumeneasca. Se serveste cu garniture de cartofi pregatiti la cuptor(pireu, orez) si salata de castraveti proaspeti. Dupa ce asezam friptura si cartofii pe farfurie, garnisim cu crengute de verdeata, verdeata tocata, ustoroi(1 catel taiat marunt), trandafir realizat din coaja de mar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc la cuptor, cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]