Cornuri umplute pentru micul dejun

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 8084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250ml lapte
  • 1 ou
  • 3 lg ulei
  • 1 lgt.sare
  • 1/2 lgt.zahar
  • 5 felii sunca
  • 4 cremvusti
  • cascaval
  • 1 ou pt uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute pentru micul dejun:

Se pune intr-un vas faina si drojdia si se amesteca putin. Se face o gaura in mijloc si se pune oul, uleiul si laptele caldut. Pe margine se pune sarea si zaharul si se amesteca usor in mijloc apoi se incorporeaza faina de pe margini. Se framanta aluatul obtinut pana nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 1 ora.

Sunca am taiat-o in doua, iar cascavalul felii. 

Dupa ce a crescut in volum se intinde o foaie care se taie in fasii, patrate apoi triunghiuri. Se pune umplutura pe baza mare a triunghiului si se ruleaza. Se pun in tava si se mai lasa putin sa dospeasca. Se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se da la cuptor pt aprox. 20 minute.

Cu aluatul care mi-a ramas am facut cornuri cu gem.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti