Cornulete cu sunca si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 12925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g faina
  • -200 g unt
  • -1 ou si un galbenus
  • -1 plic drojdie uscata
  • -1 lingurita sare
  • -150 ml lapte
  • -1 lingurita zahar
  • -250 g sunculita ardeleneasca/bakon/jambon
  • -150 g cascaval
  • -1 ou pt. uns cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu sunca si cascaval:

Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se intinde si se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza.

Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras si chimen daca va place. Eu n-am pus.

Se coc 20-25 minute pana devin aurii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]