Cornulete cu sunca si cascaval

de Criss in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 12375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g faina
  • -200 g unt
  • -1 ou si un galbenus
  • -1 plic drojdie uscata
  • -1 lingurita sare
  • -150 ml lapte
  • -1 lingurita zahar
  • -250 g sunculita ardeleneasca/bakon/jambon
  • -150 g cascaval
  • -1 ou pt. uns cornuletele
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu sunca si cascaval:

Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga untul, oul + galbenusul, treptat laptele caldut si se framanta aluatul. Se lasa sa creasca o ora, apoi se intinde si se taie triunghiuri care se umple cu sunca taiata cubulete si se ruleaza.

Se ung cu ou batut si se presara deasupra cascaval ras si chimen daca va place. Eu n-am pus.

Se coc 20-25 minute pana devin aurii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval