Cornulete cu rahat

de Bya Ralu in Dulciuri, 20 Iun 2016 | 7633 vizualizari

 

Reteta am luat-o de aici http://www.gustos.ro/retete-culinare/cornulete-cu-rahat-1.html,pentru prima oara am facut,mi sa parut oricum cam uleios aluatul ,dar nu au fost rele

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de ulei
  • 1/2 cana de apa
  • 2 linguri de zahar
  • 25 g drojdie
  • faina cat cuprinde
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • rahat pentru umplutura
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Drojdia se dizolva cu zaharul si apa.

Se adauga uleiul,esenta,coaja de portocala si faina cat cuprinde.

Aluatul se lasa 30 minute la dospit,dupa care se presara faina pe masa si se rupe bucati din aluat pentru al intinde.

Punem o forma rotunda,taiem in triunghiuri,punem bucatele de rahat si rulam cornulete.

Se coc 25-30 minute pe hartie de copt.

Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete ''Buni''