Cornulete cu rahat

de adriana_bobu in Prajituri, 25 Dec 2010 | 34710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri ou
  • un pahar lapte
  • 500 g faina
  • zeama de la o lamaie

rahat  sau gem pentru umplutura

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca toate componentele si se face un aluat ferm care se intinde si se taie in forma de triunghiuri pe care se pun bucatelele de rahat. Se ruleaza  si se obtin cornuletele care  se coc la foc potrivit cca 30 min. Se scot din tava si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:41

frumoasa prezentare si cred ca si foarte bune ,Craciun fericit

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:10

luk, tanya, ligia si va doresc numai bine, sa petreceti frumos de sarbatori.

MIUTA 1

26.12.2010, 22:22

Delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]