Cornulete cu masline

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 8578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj din comert
  • unt ptr calit
  • 2 cepe
  • 150 gr de masline negre
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 ou ptr uns
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu masline:

Se curata si se taie marunt cepele si se calesc in unt.Se spala si se taie marunt patrunjelul,se razuie fin cascavalul,cand ceapa sa calit se da la rece,dupa racire se amesteca cu maslinele maruntite , verdeata si 50 gr de cascaval.Se intinde aluatul pe planseta de lucru si se taie in patrate egale(eu am cumparat foietaj deja taiat in patrate),se aseaza pe fiecare putina compozitie intr-un colt dupa care se ruleaza.Se da forma unui corn incovoiat ,se lipesc la colturi,se ung cu ou si se presara cascavalul ramas si putina boia pe fiecare.In tava  se pune foaie de copt,se pun cornuletele si se dau la cuptor sa se rumeneasca,sunt foarte bune atat calde cat si reci.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe aperitiv