Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristinutanicolita in Prajituri, 29 Aug 2014 | 4688 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: cornulete cu gem, cornulete fragede, retete Prajituri
Aluatul dezghetat se intinde si se taie in 12 patrate.
Se pune gemul si se formeaza cornuletele.
Se coc la foc mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Inainte de servire se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
de laura_n 7
de Bucataras 6
de diana_k 1
de mena29 1
cristinutanicolita 1
Rocsi 1
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 18:08
la 18:00
de RODIMUR 8
la 17:53
ieri la 09:59
ieri la 09:49
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
loredanaudrescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!