Cornulete cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 3684 vizualizari

 

Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj de 800 grame
  • 1 ou
  • o ciocolata de 100 de grame
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.

Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P

Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui si cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]