Cornulete cu bors

de ianculubita in Dulciuri, 17 Aug 2013 | 5590 vizualizari

 

Va recomand reteta mea de cornulete pufoase;nu o fac prea des pentru ca mi se par migaloase si se termina repede!!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 ml ulei
  • 100 ml bors proaspat
  • 25 g drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • coaja de lamaie
  • Umplutura
  • gem
  • rahat
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu bors:

Punem intr-un vas faina, drojdia frecata cu zahar, sare, bors, coaja de lamaie si ulei. Framantam aluatul, acoperim si lasam sa creasca 30 minute. Dupa ce a crescut, pe masa de lucru presarata cu faina, rasturnam aluatul, facem un sul, taiem in 6 bucati egale. Fiecare bucata o intindem cu sucitorul intr-o foaie rotunda si subtire, taiem in triunghiuri, punem pe fiecare umplutura dorita, rulam si le coacem in tava neunsa 20-25 minute. Se scot si se pudreaza cu zahar farin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete din faina integrala