Cornulete

de Ana_Maria269 in Dulciuri, 13 Ian 2012 | 19255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 1 ou
  • 150 g de zahar
  • 400-500 g de faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g de apa rece
  • 300 g de rahat( sau marmelada)
  • 2 linguri de otet
  • zahar pudra
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete:

Se freaca oul cu zaharul spuma. Se adauga untura la temperatura camerei, praful de copt stins in doua linguri de otet si 100 g de apa rece. Se adauga faina, se framanta si se da pentru o ora la frigider. Se rup bucati din aluat si se intind in forma de disc de marimea unei farfurii. Se taie in 8-10 sectoare de disc egale. Se pune cate o bucatica de rahat si se ruleaza de la partea mare la cea mica. Se pun la cuptor 15-20 de minute. Cat sunt calde se tavalesc prin zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

utamaria 1

28.01.2012, 20:35

arata delicios............

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 22:45

yamiiii

kristina_kitty 1

28.04.2012, 11:44

sunt bune,frumoase si decorul de nota 10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat