Cordon bleu de pui

de elucubratiiculinare in Pui, 4 Feb 2013 | 7410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți de piept de pui (aprox. 700 g),
  • sare,
  • piper negru,
  • 4 felii suncă presată,
  • 4 felii cașcaval/cheddar,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri lapte,
  • 1 cană pesmet,
  • 1 cană făină,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la 5 mm grosime. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat. În mijlocul fiecărei bucăți de carne punem câte o felie de șuncă și una de cașcaval. Se aduc lateralele spre mijloc, apoi rulăm. Se pot fixa cu scobitori. Într-o farfurie adâncă batem bine cele 2 ouă cu 2 linguri de lapte. În alte 2 farfurii întinse punem făina respectiv pesmetul. Fiecare rulou se dă prin ou, făină, ou și la urmă prin pesmet. Încingem uleiul într-o tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți până devin rumene. Încingem cuptorul la 220 grade C. Când sunt gata ruladele se pun într-o tavă termorezistentă și se dau la cuptor pentru 15 minute. Scoatem scobitorile, în cazul în care le folosim.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Criss 1

05.02.2013, 06:13

Foarte fain si bun.

sebirizescu 1

05.02.2013, 19:57

danakarin 1

05.02.2013, 20:28

Foarte bune! Dar de ce le mai dai la cuptor? Nu se patrund la prajit?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu pui si masline