O mancarica eleganta si usoara! A fost savurata cu placere!
- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei
- pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust
- cascavalul se taie in 4 bucati
- se ia o felie de piept se aseaza o bucata de cascaval si se ruleaza destul de strans
- se bate oul bine cu putina sare si piper intr-o farfurie , iar in alta se pregateste pesmetul
- se ia fiecare rulou si se trece intai prin pesmet apoi prin ou sa se imbibe bine pesmetul apoi se trec iar prin pesmet si se pun la prajit in putin ulei si se prajesc pe toate partile dar nu mai mult de 5-7 min
- cartofii fierti se scurg de zeama in care au fiert si se paseaza bine apoi se adauga laptele si se mai pune 2-3 min pe foc
- se asambleaza o farfurie cu piure, se aseaza cate 2 buc de gardon si se pun 3-4 castraveciori si frunze de patrunjel pentru ornat