Cordon bleu cu cascaval delaco

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2013 | 9320 vizualizari

 

Saptamana trecuta am primit un cadou neasteptat din partea celor de la Delaco, carora le multumesc tare mult pentru acest cadou delicios

Pe langa multe bunatati am primit si un set de cutite pentru branza, care imi lace la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
  • sunca presata/kaiser
  • cascaval delaco (sofia)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu cu cascaval delaco:

Se spala si se feliaza pieptul de pui. Se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie de piept de pui se pune o felie de sunculita presata, apoi o bucata de cascaval si se ruleaza cu grija.

Se prinde fiecare rulou cu scobitori si se dau prin faina, ou, pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se poate servi alaturi de o garnitura sau simplu.



Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu cascaval delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]