Cordon Bleu

de Irina in Pui, 31 Mai 2015 | 24902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui feliat
  • 3 felii de sunca
  • 200 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Am batut fasiile din piept de pui, dupa care le-am condimentat cu sare si piper.

Am asezat cate trei fasii de piept de pui usor suprapuse, pentru a forma o "foaie" mai mare. Am asezat deasupra o felie de sunca, iar peste sunca felii de cascaval, dupa care am format rulouri. Am obtinut astfel trei rulouri.

Am trecut rulourile prin faina alba, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Am asezat rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei de masline, dupa care le-am pus la cuptor pentru 20 minute. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]