Cordon Bleu

de cristeena20 in Pui, 5 Ian 2015 | 11541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 2 felii sunca praga
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina , pesmet, ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.

Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval , apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inchidem rulada cu ajutorul scobitorilor. 

Batem un ou cu furculita. Trecem ruladele prin faina amestecata cu sare , piper si usturoi , apoi prin ou si la final le imbracam bine in pesmet. Le prajim la foc mediu cu grij pe toate partile. 

Le scoatem pe un servet absorbant si il taiem in bucati potrivite dupa preferinta.

Se servesc cu garnitura dupa preferinta- eu am facut orez cu mazare si carnati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu-reteta video