Cordon Bleu

de gheorghitaanamaria in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2014 | 5672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • kaiser
  • cascaval
  • ou
  • faina
  • menta
  • boia iute si dulce
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Muschiul l-am taiat tip buzunar si l-am batut bine. L-am sarat si piperat si umplut cu kaizer si cascaval. L-am prins cu scobitori si l-am dat prin faina. L-am lasat la rece.

Am facut un amestec din: ou, faina, menta, boia iute si dulce, busuioc. subtiat cu airan, am dat bucatile de muschi de porc prin el si am prajit in baie de ulei incins.

TIPS-URI

1

Cordon Bleu se serveste cu cartofi aurii si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

gaby_duceag 1

23.09.2014, 20:20

subtiat...cu ce?

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:28

Super bun ... dar ce este airan ?

Rocsi 1

23.09.2014, 21:38

Bine ai venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]