Cordon bleu

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2013 | 3608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de pui mai mari
  • 4 felii branza topita
  • 4 felii de sunca presata
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei
  • 100 ml de vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Feliile de piept le-am batut cu ciocanul,am pus o felie de sunca,una de branza pe o jumatate apoi am impachetat ca niste  portofele.

Oul l-am batut bine,am pus sare,piper dupa gust.Am trecut portofelele prin ou,apoi prin pesmet ,le-am pus pe un platou si am lasat la rece 30 de minute.Am scos din frigider si le-am prajit in ulei incins aproximativ 1 min pe o parte ,1 min. pe cealalta,apoi cate 4 min pe fiecare parte.

Am scos pe un platou,am stropit cu vin si am acoperit pentru 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sunca si cascaval