Cordon bleu

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 5 Feb 2010 | 6706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • 3 feli sunca
  • 3 feli cascaval
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza.

Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini,iar apoi se ruleaza;daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea.

Pieptul se trece prin pesmet(sau faina),ou,pesmet si se pune in ulei incins si se prajeste la foc mediu(se intoarce pe toate partile sa nu ramana crud).Cand s-a rumenit se scoate pe o farfurie cu un servetel absorbant.

Se serveste alaturi de o salata sau muraturi(sau ce vreti voi).

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sunca si mozzarella