Cordon Bleu

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2011 | 21971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~ 100 g cascaval
  • 8-10  felii sunca (in functie de cat de mari ies bucatile de piept)
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare jumatate de piept se taie in doua. Vom avea astfel 4 bucati pe care le acoperim cu folie alimentara si le batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza.

Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. sau oricare alte condimente va plac. Acoperim toata suprafata cu felii subtiri de sunca si 1 felie de cascaval. Felia de cascaval o punem doar pe un capat. Se ruleaza cat mai strans.

Oul se bat bine cu un praf de sare, se adauga faina si se omogenizeaza. Pesmetul se pune pe o farfurie. Fiecare rulou se trece prin compozitia de ou cu faina, apoi prin pesmet. Pesmetul trebuie sa acopere foarte bine ruloul, mai ales pe capete, sa nu se scurga cascavalul ce se va topi in timpul prajirii.

Daca doriti o crusta mai groasa operatiunea se va repeta.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei bine incins. Se scot pe un prosop de hartie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si ciuperci