Cordon Bleu

de Oana in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2009 | 7094 vizualizari

 

Rulourile din carne pot fi facute din piept de pui sau din pulpa de porc, dupa preferinte.

Eu le-am facut din pui. Hai sa vedem de ce mai aveam nevoie!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cateva felii de sunca (kaizer sau costita)
  • cateva felii de cascaval
  • o mana de ciuperci (la borcan)
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele si presaram peste el sare.

Sunca o taiem fasiute subtirele, cascavalul il taiem betisoare (merge si ras), iar ciupercile taiate feliute  le clatim cu apa rece si le lasam la scurs.

Pe o bucata de pui asezam intr-o parte cateva feliute de sunca, 2 betisoare de cascaval si cateva ciuperci, apoi rulam strans si fixam carnea cu 2 scobitori, sa nu se desfaca la prajit.

Pregatim trei boluri, unul cu ouale batute, unul cu faina siunul cu pesmet. In oua adaugam sare, piper, boia si marar uscat.

Rulourile se prajesc in baie de ulei incins, le trecem intai prin ou, apoi faina, iar ou si pesmet. Dupa ce le-am prajit pe toate scoatem cu grija scobitorile si le asezam pe un platou.

Noi am mancat cu o salata verde cu castraveti si ceapa verde si un dressing din ulei de masline, otet balsamic si sare.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu castane la cuptor à la Sylvia