Cordon bleu

de corina241 in Pui, 1 Ian 2011 | 6807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 felii de cascaval
  • 4 felii sunca presata
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Carnea se spala,iar apoi se pune pe o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele.Condimentam,punem o felie de cascaval,una de sunca si apoi rulam si prindem cu scobitori.

Amestecam intr-o farfurie adanca oul cu faina,usturoiul si putina sare si formam o compozitie usor ingrosata.

Luam rulourile formate,le trecem prin oul cu faina si le scufundam in baie de ulei.

Le scoatem pe un prosop de hartie si lasam sa se scurga bine.

Servim cu orice garnitura preferam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli cu piept de pui