Cordon Bleu

de Julie in Pui, 11 Aug 2010 | 8003 vizualizari

 

Cordon Bleu - este unul din simbolurile artei culinare franceze. Se poate pregati folosind piept de pui,peste, muschi de porc sau vita, combinate cu diverse tipuri de cascaval si sunca.
Cordon Bleu este o alegere perfecta pentru un pranz festiv!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza.  Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori .

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandwich mai intai  prin faina, apoi prin ou si la final  prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Pofta buna!   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri umplute cu sunca si gogosari