Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

de Sidy in Pui, 23 Ian 2011 | 6305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare
  • 1 ceapa
  •  1 gogosar
  • 0,5 l bere
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti:

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele parti.

Cand sunt gata fripte se scot pulpele pe o farfurie. In sosul ramas se caleste ceapa taiata marunt si gogosarul. Cand sunt moi punem berea si pulpele din nou in tigaie.Punem sare si piper. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic ,cat mai mult...
Copanele se servesc cu cartofi la cuptor cu parmezan si mancarica de ardei copti.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui