Conopidă rumenită la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 19 Noi 2013 | 5191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă mare de aprox 1 kg
  • sare
  • 1 linguriță măghiran uscat
  • 1 lingură oțet balsamic
  • 3 +1 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri muștar iute cu boabe.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă rumenită la cuptor:

Încălzim cuptorul la 200 grade C. Conopida se taie în bucățele mici. Tapetăm o tavă cu hârtie pergament. Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă. Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic. Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar. Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida. Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.  Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.

Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă rumenită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat