Conopida picanta pane

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2011 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 3 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 1 varf cutit fulgi de ardei iute - sau mai mult!
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida picanta pane:

Spalam conopida , o desfacem in buchetele si o lasam 5 minute în apa cu sare. O punem la fiert timp de 2 minute in apa clocotita cu sare. Nu o fierbem mai mult pentru a nu se muia prea tare. Batem ouale si le amestecam cu fulgii de ardei iute.

Conopida scursa si racita o dam prin faina, oua si pesmet (ca la snitele). Incingem uleiul bine apoi punem conopida la prajit.

O vom rumeni pe toate partile. Servim conopida pane calda, dar si rece, cu lamaie, mujdei de usturoi cu smantana, sau salata de rosii.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida picanta pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulade din bostanei pentru masa festiva