Conopida pane de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 24 Mar 2012 | 32073 vizualizari

 

Merge garnitura sau ca atare, este delicioasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr magrarina
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia iute sau dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane de post:

- se curata conopida, se taie buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare 10-15 min dupa care se scurge si se lasa putin deoparte sa pregatim paneul

- se amesteca intr-un vas pesmetul cu putina sare, piper, busuioc si se toarna intr-o punga in care se pun pe rand buchetele de conopida si se scutura bine punga pt a se aseza frumos pesmetul pe conopida. Se repeta operatia pana terminam buchetelele de conopida

- se aseaza conopida intr-un vas termorezistent uns cu margarina, iar deasupra se pun din loc in loc bucati mici de margarina si se pudreaza foarte putin cu boia pt aspect

- se da la cuptorul incins in prealabil la 180c pt 30 min

- se scoate si se serveste ca atare sau ca garnitura

 

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu mamaliguta-post