Conopida pane

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2016 | 5853 vizualizari

 

Copacei gustosi serviti cu un  sos de usturoi si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • Pesmet
  • Oua
  • Faina
  • Sare/piper
  • Condiment de gratar
  • Ulei pt prajit
  • 1 iaurt mic
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 1 vf de lingurita cu busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Punem la  fiert  apa  intro oala mai larga; curatam conopida si o desfacem in buchetele. Cand clocoteste APA, punem sare si conopida. Fierbem cateva minute pana se patrunde conopida, apoi lasam LA racit. Batem ouale( EU am folosit vreo 5) cu sare si condiment de gratar,pregatim farfuriile cu faina si pesmet. Dupa CE s-a tacit conopida presam piper; luam fiecare buchetel si I'll trecem pe rand prin faina,ou si pesmet si punem LA prajit intrun tuci cu ulei pana se rumenesc frumos. Pregatim un  sos delicios  din usturoi frecat cu sare, apoi amestecam cu iaurt simply si LA final adaugam busuiocul. Servim cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane