Conopida pane

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2016 | 5958 vizualizari

 

Copacei gustosi serviti cu un  sos de usturoi si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • Pesmet
  • Oua
  • Faina
  • Sare/piper
  • Condiment de gratar
  • Ulei pt prajit
  • 1 iaurt mic
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 1 vf de lingurita cu busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Punem la  fiert  apa  intro oala mai larga; curatam conopida si o desfacem in buchetele. Cand clocoteste APA, punem sare si conopida. Fierbem cateva minute pana se patrunde conopida, apoi lasam LA racit. Batem ouale( EU am folosit vreo 5) cu sare si condiment de gratar,pregatim farfuriile cu faina si pesmet. Dupa CE s-a tacit conopida presam piper; luam fiecare buchetel si I'll trecem pe rand prin faina,ou si pesmet si punem LA prajit intrun tuci cu ulei pana se rumenesc frumos. Pregatim un  sos delicios  din usturoi frecat cu sare, apoi amestecam cu iaurt simply si LA final adaugam busuiocul. Servim cu placere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane