Conopida pane

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2014 | 3157 vizualizari

 

Conopida este foarte apreciata de baietii mei atat murata , cat si cu maioneza , de data asta am pregatit -o pane .

 

INGREDIENTE

  • o conopida mare
  • 3 oua
  • 200 ml. apa minerala
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • 100 gr. faina alba
  • 200 ml. ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se spala conopida , se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare .

Spargem ouale , adaugam apa minerala si batem cu telul energic compozitia .

Adaugam faina , sarea si piperul amestecand sa se  omogenizeze compozitia .

Strecuram conopida  .

Punem uleiul la incins  , trecem buchetelele de conopida prin compozitia de mai sus si le punem la prajit in uleiul incins intorcand-o sa se prajasca pe toate partile .

Cand este rumenita frumos se scoat pe un servetel absorbant .

Se serveste calda .

Pofta buna !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane