Conopida pane

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 17 Feb 2014 | 5253 vizualizari

 

Dor de toamna colorata...

 

INGREDIENTE

  • conopida 500 g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Desfacem conopida in buchete, o spalam bine. Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. Buchetele de conopida le punem in apa fiarta, lasam la fiert 5-8 minute (mie imi place sa ramana crocante, le fierb maximum 5 minute). Se scurg de apa, se presara cu piper negru si se lasa sa se raceasca. Pregatim faina, cele 2 oua cu praf de sare si piper, pesmetul . Fiecare buchet se da prin faina, oua si pesmet (in acesta ordine).

Le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Se servesc cu maioneza, mujdei de usturoi sau salata proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]