Conopida pane

de stratulatgeorgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2013 | 8914 vizualizari

 

atentie la pofta.......

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare,piper
  • ulei
  • 3-4 oua
  • faina
  • mujdei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Conopida se spala, se decupeaza in buchetele mai marisoare. Separat intr-o oala se pun la fiert apa, sare si piper. Cand clocoteste se pun buchetele de conopida in apa si se lasa circa 4 minute. Se scot din apa si se lasa la scurs.

Intre timp bat ouale si pun faina intr-un castron.

Iau fiecare buchetel il dau prin faina apoi prin ou si le prajesc. Se poate face si o compozitie ca de clatite, dar eu prefer varianta de mai sus.

Se scot pe un servetel de hartie si se pot servi fie calde fie reci, cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane