Conopida pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 3 oua
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Am rupt conopida buchetele si am pus-o la oparit in apa cu sare.

Cat conopida s-a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.

Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei.

Noi le-am servit simple, doar cu gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.08.2012, 20:32

Mai mai ce harnicuta!

Sim0na 1

10.08.2012, 21:07

Multumesc fetelor!

bliss 1

29.08.2012, 13:07

pt cui ii place usturoiul, merg cu mujdei de usturoi de n-au treaba!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din conopida si brocolli