Conopida la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2009 | 61562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 conopide
  • 4 morcovi
  • 1 litru otet
  • 1,5 l apa
  • foi dafin
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • boabe coriandru
  • 2 cani zahar
  • 2,5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la otet:

Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe  foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu se lasa sa firaba, si se pune in borcan apoi se toarna otetul cu apa deasupra se pune folia sau capacul si se da la rece.

Se foloseste la friptura de porc sau alte preparate din carne grase

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

21.10.2012, 10:14

Gioo ma bucur tare mult ca ti-a placut

rahau_constantin 1

13.10.2013, 08:18

A iesit super ! Multumim pentru reteta !

ggabi 1

25.09.2014, 15:34

In cate borcane si de cati litri(borcanele), intra cantitatile acestea? Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogonele asortate