Conopida in crusta de bere

de Anett in Jamie Oliver, 8 Oct 2015 | 7688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 conopida ( mai mici)
  • 200 g faina
  • 1/3 plic praf de copt
  • 1 bere
  • 2 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • chili (pudra)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in crusta de bere:

Curatam si rupam conopida in bucatele.

Punem faina intr-un castron impreuna cu praf de copt si presarim si bucatele de conopida cu putin faina. Adaugam treptat berea, cam 3/4 de sticla. Intr-un mojar amestecam condimentele si le zdrobim, apoi le incorporam in amestecul de faina si bere.

Prin aceasta compozitie trecem bucatele de conopida si le prajim in baia de ulei pana se rumenesc.

Le scoatem pe un servet de hartie si presarim cu sare.

Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in crusta de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

09.10.2015, 15:15

Imi place mult . Mustarul se potriveste bine cu conopida

MOKUSKA 1

12.10.2015, 16:33

mihaelar63 1

22.03.2016, 15:22

Buuuna !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti la cuptor cu salsa verde si cartofi noi