Conopida gratinata la cuptor

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 5004 vizualizari

 

Un singur cuvant pentru a descrie acest preparat: MINUNAT!!

 

INGREDIENTE

  • o conopida de 1 kg
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • parmezan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata la cuptor:

Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare.

Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara parmezan si se baga la cuptor circa 30 de minute.

Se scoate si se lasa la racit.

Se poate servii ca garnitura.

TIPS-URI

1

In compozitie se poate pune si bucati de kaizer sau sunca.

2

in loc de parmezan se poate folosi cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta Cheddar cu rosii cherry