Conopida gratinata la cuptor

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 5120 vizualizari

 

Un singur cuvant pentru a descrie acest preparat: MINUNAT!!

 

INGREDIENTE

  • o conopida de 1 kg
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • parmezan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata la cuptor:

Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare.

Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara parmezan si se baga la cuptor circa 30 de minute.

Se scoate si se lasa la racit.

Se poate servii ca garnitura.

TIPS-URI

1

In compozitie se poate pune si bucati de kaizer sau sunca.

2

in loc de parmezan se poate folosi cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Culinary

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Mirela

Aletta 1

07.10.2015, 17:48

Daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu omleta si ton