Conopida gratinata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2012 | 5909 vizualizari

 

Reteta inspirata de Dia. Este prima oara cand fac ceva din conopida, inafara de muraturi, si a iesit bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50ml lapte
  • 2 linguri pesmet
  • 100g cascaval
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se desface buchetele, se spala si se fierbe in apa cu sare 15 minute.

Se scurge de apa.

Se bat ouale cu smantana, laptele si o parte din marar.

Se unge un vas cu unt si se pune conopida scursa.

Se presara pesmetul si se pune amestecul de ou peste conopida.

Se razuieste cascaval deasupra,se presara restul de marar si se mai pune putina smantana.

Se pune la cuptor pana se rumeneste frumos.

Este buna calda dar si rece!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]